Gračac

www.gracac.info

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
www.gracac.info

Šaljite fotografije i vijesti kako bi spasili Gracac.info od gašenja

E-mail Ispis PDF
Ocjena: / 4
LošeOdlično 

Poštovani čitatelji Gračac.info dragi prijatelji a posebice župljani župe Gračac. Pozivamo Vas da se uključite i pomognete internet stranici www.gracac.info da i dalje nastavi s radom i ostane vodeća internet stranica naše župe i našeg mjesta.

Šalji te nam fotografije i tekstove o događanjima iz naše župe kako bi ih objavili na stranici i time spasili gracac.info od gašenja.

Mail za slanje fotografija:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Facebook porfil:

 

https://www.facebook.com/gracac.info

 

 

Statistika u župi Gračac za 2013 godinu

E-mail Ispis PDF
Ocjena: / 1
LošeOdlično 

Poštovani župljani župe Gračac za Vas smo pripremili statistiku župe Gračac za prošlu 2013 godinu.  Ako brojevi ne lažu velikih promjena nije bilo na Gračacu, neki će reći da je to dobro a neki da je loše bez obzira na sve u ovim kriznim vremenima treba biti zadovoljan.

Nažalost ove informacije a i brojne druge vezane  za župu Gračac i događaje na Gračacu moramo dobivati posredno preko kolega iz drugih medija jer ni župnik na Gračacu fra Mato Topić ni ravnateljica osnovne škole „Ivan Mažuranić“ Gračac, Lidija Zadrić nije u stanju proslijediti mail na već poznatu adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript kako bi promovirali naše mjesto, našu župu i našu školu.

Nadam se i pozivam sve da u 2014 godini dođe do promjene te svi zajednički na najbolji mogući način prezentiramo naš kraj i događaje u njemu kako bi i drugi koji nisu na Gračacu vidjeli ove ljepote i život naših ljudi. Još jednom pozivamo sve da se uključite u promociju našeg mjesta Gračaca tako što će te slati fotografije i vijesti na naš mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Statistika krštenih, vjenčanih, umrlih župe Gračac za 2013. godinu je sljedeća:

Ažurirano Četvrtak, 02 Siječanj 2014 12:31 Više...
 

VIDEO: Proslava Svetog Ante u Gračacu

E-mail Ispis PDF
Ocjena: / 2
LošeOdlično 
Ažurirano Utorak, 18 Lipanj 2013 09:33
 

Čestitka za Božić i Novu 2014 godinu

E-mail Ispis PDF
Ocjena: / 1
LošeOdlično 

Ažurirano Četvrtak, 26 Prosinac 2013 18:07
 

FOTO: Proslava Svetog Ante u Gračacu

E-mail Ispis PDF
Ocjena: / 7
LošeOdlično 

Jučer 16. lipnja je svečano proslavljen patron naše župe odnosno vanjska proslava Sv. Ante za vjerni ramski puk. Svečano misno slavlje je predvodio dr. prof. fra Ivan Šarčević koji je u svojoj propovijedi izrekao misli kroz govor o simbolima Sv. Ante a to su ljiljani, knjiga-Sv. Pismo, kruh i dijete.

Riječ dobrodošlice, zahvale i čestitke okupljenim župljanima izrekao je mjesni župnik fra Mato Topić. Također svečanost misnog slavlja su uljepšali članovi mješovitog zbora pod vodstvom mr. Biljane Glibo.

Velik broj vjernika se okupio na svečanoj svetoj misi kako iz same župe tako iz cijelog ramskog kraja. Poslije svečane mise uslijedilo je narodno veselje ispred župne crkve igralo se kolo i pjevala se ganga.

U poslijepodnevnim satima se odigrao i malonogometni turnir u Klekovnici- Ustirama.

U nastavku možete pogledati fotografije s proslave na Gračacu a uskoro očekujte i video zapis kola.

Ažurirano Ponedjeljak, 17 Lipanj 2013 13:59 Više...
 


Stranica 3 od 37

Uredništvo

Eko udruga „Mladi i priroda“
88443  Gračac bb, Prozor -Rama
Bosna i Hercegovina

Vremenska prognoza za Gračac